LLISTA D’ARTESANS I BOTIGUES ON ADQUIRIR JOCS I JOGUINES RESPECTUOSES, PEDAGÒGIQUES I DE QUALITAT

 

17604.jpg

El passat divendres, l’Anabel i l’Helena d’Espai La Milana  vam fer la xerrada “Com escollir els regals de Nadal des de la consciència i l’amor” en el nostre espai per tal de despertar (en un moment clau com és el nadal) noves inquituds entre les famílies i professionals de l’educació a l’hora de fer regals als petits de casa. Vam posar sobre la taula diversos temes com: el valor pedagògic que han de tenir les joguines; la importància de prendre consciència sobre què és un joc de qualitat; no deixar-nos seduir pel consumisme d’aquests dies i fer l’exercici de pensar abans de comprar; i explorar les infinites possibilitats del món del joc, entre molts altres temes.

Avui recollim una petita guia per a les persones que no vau poder acompanyar-nos el divendres amb els artesans i botigues (online i físiques) que vam presentar a la xerrada. Tots ells i elles han participat activament en la trobada oferint-nos alguns dels seus productes perquè les persones assistents poguessin conèixer d’aprop alguns dels seus materials.

1) TAPS (Taller d’arts plàstiques) d’Ana Gutiérrez (Joguines artesanes)IMG_8488.JPG

L’Ana conviu en el nostre mateix espai des de fa més de vint anys a Sant Feliu de Guíxols. Artesana molt reconeguda, amb un àmpli ventall d’experiències en el món de les belles arts. Té una sensibilitat innata per acostar l’art al món de la pedagogia i la teràpia. Confecciona per encàrrec les Kssanes, unes nines sanadores i portadores de tresors.

Teléfon: 615409943

2) HORY (Joguines artesanes)

index

Petita empresa de l’Ovidi i la Cristina de Blanes, elaboren joguines de suro. Premiats per la joguina SURA com a millor joguina ecològica. El suro, un material genial.

Web: http://www.hory.cat/

E-mail: hory@hory.cat

972333802/659001706

Opció de compra directament des de la seva web o a la botiga Zeppelin (botiga física Girona/online)

 

3)TELL FUSTA (Joguines artesanes)nen-jugant-amb-abac-joguines-de-fusta-botiga-tell-fusta

Petita empresa familiar. Són en Carles i la Jordina de Torroella de Montgrí i elaboren joguines de fusta. La inspiració arriba amb el naixement del seu fill, quan senten la necessitat de donar-li materials de primera qualitat.

Web: http://tellfusta.com

E-mail: tellfusta@tellfusta.com

Telèfon: 665 81 92 82

Opció de compra directament des de la seva web

4)PALOPALÚ (Joguines artesanes)13549428_257479791289182_654776906_n

Una artesana i una il·lustradora decideixen unir potencials per crear joguines i materials de decoració a Bilbao. Totes les peces són de fusta i estèticament precioses.

Web: http://palopalu.com/

Telèfon: 626 204 402

Opció de compra directament des de la seva web

 

5) JOGUINES GRAPAT (Joguines artesanes)Art 16-134_MG_0453 Nins de bosc Joguines Grapat.jpg

La Casiana i en Jordi exploren el joc de la seva primera filla i decideixen engegar Grapat a Cabanes. El seu producte estrella són els nins, unes peces precioses que obren la finestra al món de la imaginació.

Web: http://www.grapat.eu/

E-mail: hola@grapat.eu

Telèfon: 660759630

Compra dels seus productes a Jugar i Jugar

6)APUNT BARCELONA (Joguines artesanes)

kit-para-hacer-una-mochila-de-tricot

Petita empresa de Barcelona amb la Núria al capdavant. Confeccionen joguines de punt i Kits de costura perquè els infants elaborin les seves pròpies joguines i complements. Una idea molt original que ens retorna als nostres orígens.

Web: http://www.apuntbarcelona.com/

E-mail: info@apuntbarcelona.com

Punts de venta:  Jugar i Jugar (compra online) Botiga Zeppelin (compra física Girona/online)

7)JUGAR I JUGAR (botiga online)

dsc_1153_logo.jpg

La Carmen i la Claudia de Girona decideixen aventurar-se en el món del joc després de diversos anys explorant la pròpia maternitat. En el seu portal podeu trobar-hi gran varietat de productes, classificats per edats, tots ells de molta qualitat, respectuosos i pedagògics.

Web: http://www.jugarijugar.com/

E-mail: info@jugarijugar.com

Telèfon: 972 28 73 21

8)VEOBIO (botiga online)

images

Botiga online conduïda per una família d’un poblet petit de la província d’Osca. El seu objectiu? Apropar els infants a la natura a través del joc i dels seus productes. A la seva web trobareu gran varietat de materials.

Web: http://veobio.es/

E-mail: info@veobio.es

Telèfon: 974947301

9)JOGUINES ECOLÒGIQUES (botiga física i online)

13183407_1210280088984058_967774534_n

L’Anna i en Joan de Vic creuen que hi ha infinites formes d’aprendre i una d’elles és a través d’un joc saludable. Venen joguines respectuoses i fan assessorament psicopedagògic a famílies i professionals.

Web: http://www.joguinesecologiques.cat/

E-mail: info@joguinesecologiques.cat

Telèfon: 93 131 17 68/ 619 84 83 99 (whatsapp)

10)JOGUINES ZEPPELIN (botiga física i online)

index

Botiga de tota la vida regentada per una família de Girona. Quan entres quedes ecplisat per la gran quanitat de joguines i de jocs que hi ha en el seu interior. Us recomaneu que feu un cop d’ull als jocs de taula i no dubteu a demanar assessorament.

Web: http://zeppelindreams.com/

E-mail: info@zeppelindreams.com

Telèfon: 972 20 82 65

Anuncis