La veu de les famílies

A l’hora de plantejar-nos l’espai hem volgut tenir en compte la situació i l’opinió de les famílies perquè els serveis que oferim s’adeqüin el màxim a les seves necessitats com a pares, mares o familiars dels usuaris i usuàries del servei. Observem que:

-Les famílies veuen com les escoles estan adoptant horaris intensius, amb la qual cosa creix la necesssitat de donar serveis flexibles i avantatjosos durant la tarda per organitzar les activitats més comunes entre nenes i nens.

-En un moment immensament inestable cal dotar les ciutats d’espais facilitadors, propers i de confiança que garanteixin els drets dels infants i la satisfacció i tranquil·litat de les famílies. Pares i mares cada vegada són més exigents amb la qualitat dels serveis i hi ha la necessitat d’innovar per complir les seves espectatives.

-Malgrat la inestabilitat econòmica, la majoria de famílies tenen la voluntat i moltes vegades l’obligació – pel poc marge de conciliació de la vida laboral/personal – de buscar recursos perquè els seus fills i filles puguin fer activitats lúdiques. Així doncs no només existeix una necessitat sinó també un interès perquè nens i nenes aprofitin el seu temps lliure.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s