Tardes de joc

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

HORARI, EDATS I CALENDARI

  • De dilluns a djous de 17h a 19h.
  • Activitat destinada a nens i nenes en edats compreses entre els 4 i 12 anys (de P4 a 6è de primària).
  • Obert tot l’any. Únicament tanquem uns dies de setmana santa, la segona quinzena d’agost i tot el Nadal.

Inscripcions obertes durant tot l’any . Places limitades.

QUÈ FEM?

Repàs escolar i aprenentatge alternatiu: Una hora d’estudi, repàs d’assignatures i ampliació de l’aprenentatge formal. Sessions per fer deures, reforçar coneixements i potenciar les habilitats i motivacions d’aprenetatge dels nens i nenes. Treballem per ajudar-los a superar les seves dificultats i perquè prenguin consciència d’aquestes. Ens fixem ens els problemes d’aprenentatge i les incomoditats dels infants per millorar les seva percepció i predisposició a aprendre. Posem al seu abast diversos materials didàctics i tècniques per tal de poder treballar el raonament lògic-matemàtic, la memòria, la competència lingüística, el medi,…així com tècniques d’estudi per millorar la seva autonomia. Ens centrem en ensenyar i motivar al més petits i petites sobretot per a “aprendre a aprendre”. Treballem en format individual i grupal.

 

Joc lliure i respectuós: la resta de la tarda incidim en el joc i les activitats lúdiques per a l’aprenentatge formal i no formal. Espai de joc lliure o orientat que estimula aprenentatges alternatius per a la captació d’un raonament creatiu i un saber estimulant. Els jocs es desenvolupen a les sales o a l’exterior. Tot i donar als infants temps lliure evitem les activitats més convencionals per oferir-los recursos més novedosos i sorprenents. Tenim joguines de molta qualitat, respectuoses i ideals pel joc lliure. Fem dinàmiques de grup, potenciem els jocs de taula educatius, passe de curtmetratges i documentals, tallers de restauració i creació a partir de materials reciclats.

Anuncis

One thought on “Tardes de joc

  1. M’ agradaría poguér contactar amb vostès per telèfon per assessorament de repàs escolar el meu telèfon és el 651526480 gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s