Extraescolar 2016-17

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

HORARIS

  • De dilluns a djous de 17h a 18:30h o de 17h a 20h grups de p5 i primària.
  • Dilluns i dimecres de 15:30h a 17:ooh grups d’ESO (exclussiu per a joves que durant la primària venien a l’extrescolar).

Inscripcions obertes durant tot l’any (exceptuant el mes d’agost)

PROJECTE

Repàs escolar i aprenentatge alternatiu: Una hora i trenta minuts al dia d’estudi, repàs d’assignatures i ampliació de l’aprenentatge formal. Sessions per fer deures, reforçar coneixements i potenciar les habilitats i motivacions d’aprenetatge dels nens i nenes. Treballarem per ajudar-los a superar les seves dificultats i perquè prenguin consciència d’aquestes. Ens fixem ens els problemes d’aprenentatge i les incomoditats dels infants per millorar les seva percepció i predisposició a aprendre. Posarem al seu abast diversos materials didàctics i tècniques per tal de poder treballar el raonament lògic-matemàtic, la memòria, la competència lingüística, el medi,…així com tècniques d’estudi per millorar la seva autonomia. Ens centrem en ensenyar i motivar al més petits i petites sobretot per a “aprendre a aprendre”. Treballem en format individual i grupal.

Anglès oral: Durant una setmana al mes la llengua vehicular de l’Espai Milana és l’anglès. Això vol dir que durant la tarda totes les activitats que es porten a terme es fan en aquest idioma. Volem treballar la pragmàtica de la llengua, que els nostres petits i petites puguin desenvolupar i posar en pràctica els seus coneixements lingüístics d’anglès, que perdin la por i la vergonya a l’hora de comunicar-se en una altra llengua que no sigui la materna, que perfeccionin el seu ús, i que cuidin la seva pronunciació. Ho treballarem d’una forma molt lúdica i informal per tal que es sentin còmodes.

Joc respectuós i conscient: la resta de la tarda incidim en el joc i les activitats lúdiques per a l’aprenentatge formal i no formal. Espai de joc lliure o orientat que estimula aprenentatges alternatius per a la captació d’un raonament creatiu i un saber estimulant. Els jocs es desenvolupen a les sales o a l’exterior. Tot i donar als infants temps lliure evitem les activitats més convencionals per oferir-los recursos més novedosos i sorprenents. Poden ser dinàmiques de grup, jocs de taula educatius, passe de curtmetratges i documentals, tallers de restauració i creació a partir de materials reciclats, sortides per l’entorn natural, etc.

Fem poble: Busquem contactes a l’exterior per fer activitats variades i acostar els nens i nenes a projectes de la ciutat. Sortim a l’exterior a fer activitats i a jugar.

 

A DESTACAR:

De forma transversal i contínua treballem l’educació emocional i les necessitats individuals de cada nen i nena fent un treball en xarxa amb la família, l’escola i els agents externs necessaris. No només ens centrem en la millora dels resultats acadèmics sinó que també en la millora i la satisfacció personal de cada un d’ells i elles.

Els nens i nenes poden marxar abans de les 20h. Donem total flexibilitat a les famílies per recollir els nens i nenes quan ho trobin convenient.

 

PREUS
Preus segons els dies d’assistència per nen/a de 17h a 20h:
– 5 dies a la setmana: 220€ al mes
– 4 dies a la setmana: 176€ al mes
– 3 dies a la setmana: 132€ al mes
– 2 dies a la setmana: 88€ al mes
– 1 dia a la setmana: 49€ al mes
Preus segons els dies d’assistència per nen/a de 17h a 18:30h:
– 5 dies a la setmana: 190€ al mes
– 4 dies a la setmana: 149€ al mes
– 3 dies a la setmana: 112€ al mes
– 2 dies a la setmana: 78€ al mes
– 1 dia a la setmana: 39€ al mes
MATRÍCULA: Per tal d’obtenir la plaça s’ha d’efectuar un pagament de 30€ de matrícula un cop lliurada la inscripció. Aquest pagament només s’afectua una vegada. La quota inclou els tres serveis (repàs escolar i aprenentage alternatiu; anglès oral; i joc respectuós), els materials didàctics per a desenvolupar-ho i en cas de ser necessari el treball amb xarxa amb diferents agents vinculats a l’infant.

One thought on “Extraescolar 2016-17

  1. M’ agradaría poguér contactar amb vostès per telèfon per assessorament de repàs escolar el meu telèfon és el 651526480 gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s