L’equip

Anabel Rico i Vicente

Formació acadèmica

Diplomada en educació infantil/ Màster Professional en Intervenció Psicoeducativa amb nens i nenes amb TEA i TGD/ Formada en llengües estrangeres: anglés nivell Upper-Intermediate en LTC Eastbourne (Anglaterra)/ Títol de monitora de lleure/ Formada en educació respectuosa de 0 a 3 anys  (Espai Gira-sol, Sant Gregori).

Experiència laboral/associativa

Actual: Co-Fundadora d’Espai la Milana/ Membre de l’associació Viu Autisme.

Anterior: Realització de feines en l’administració pública d’una àrea d’infància/ Més de cinc anys d’experiència en el sector públic com a mestra de segon cicle d’educació infantil i com a mestra de llengua anglesa de primer i segon cicle d’educació infantil i etapa de primària/ Dos anys com a monitora en projectes d’àmbit nacional amb esportistes d’elit/ Formadora de joves en Cases d’Oficis d’administracions públiques.

Helena Vancells i Roldós 

Formació acadèmica

Llicenciada en geografia/ Diplomada en resolució de conflictes públics i mediació comunitària, Fundació UdG/ Diplomada en resolució de conflictes i mediació familiar sistèmica, Fundació UdG. Graduada en comunicació cultural/ Formada en l’àmbit de la participació ciutadana/ Títol de monitora de lleure.

Experiència laboral/associativa

Actual: Co-Fundadora d’Espai La Milana/ Tutora acadèmica i docent del Postgrau “Resolució de conflictes i mediació familiar sistèmica”/ Docent del Postgrau “Resolució de conflictes públics i mediació comunitària” de la Fundació UdG/ Ex-secretària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya/ Ex-presidenta del Consell de Joves de Sant Feliu de Guíxols.

Anterior: Realització de feines en l’administració pública en àrees de joventut i infància/ Investigació, coordinació i realització de dos estudis sociològics (desigualtats de gènere i participació ciutadana) per a la Universitat de Girona/ Encàrrecs de projectes de resolució de conflictes per escoles/ Formació a equips educatius en temes de gestió de conflictes i mediació escolar/ Més de quinze anys d’experiència en el món del lleure (casals, colònies, animacions infantils i extraescolars).

Col·laboradors i col·laboradores al projecte

Espai La Milana també conta amb la presència i el suport de professionals  especilitzats per portar a terme  algunes activitats extraordinàries com són tallers, xerrades, conferències i formacions. Ens agrada acollir altres projectes i conèixer experiències enriquidores per el nostre espai i la nostra gent.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s