Matins de joc

Matins de Joc és un espai destinat a nens i nenes d’entre 1 i 3 anys d’edat, de dilluns a divendres en horari de 8:45h a 13:30h (amb opció d’allargar fins a les 15:30h). Treballem en base una educació respectuosa i fomentem el joc i moviment lliure dels infants. Les corrents pedagògiques que més ens inspiren, per desplegar la nostra feina, son Pikler i Waldorf.

Tot seguit us fem una pinzellada d’aquells elements més importants del nostre projecte. En cas d’estar interessats/des podeu contactar amb nosaltres per tal d’explicar-vos al detall la següent informació.

Moments de cura:

Acompanyem des de l’afecte, l’amor i el respecte per l’infant en els moments més íntims que es donen durant el matí. Ho fem de manera individualitzada, atenent a cada infant en la seva necessitat. A l’hora de fer un canvi de bolquer, d’acompanyar al bany, d’eixugar unes llàgrimes, etc, ho fem des de la consciència plena i el respecte absolut cap al nen/a.

Joc lliure i moviment lliure:

L’infant escull en tot moment quin serà el seu projecte de joc. Nosaltres, com a facilitadores oferim i suggerim espais i materials de joc però ens mantenim en un segon pla. Les sales estan adequades a les necessitats i demandes dels infants perquè en tot moment puguin desplegar el joc que desitgen i es puguin moure en total llibertat -interposant el mínim de normes-.

Grup reduït:

El grupet de nens i nenes sempre està format per un màxim de dotze i dues educadores.

Acollida de la família:

Tenim molt present els membres de les família dins el projecte, fem diverses jornades i trobades per compartir expriències, establir vincles i fer treball en xarxa. A mitjans de curs fem un trobada individual amb cada una d’elles. Relació molt propera durant el dia a dia.

Espais:

Ens trobem a la primera planta de la casa. Disposem de tres sales (sala de joc, sala d’activitats i menjador) i d’un pati lluminós, amb vegetació, pedres i aigua. La casa en sí és molt agradable i acollidora.

Inscripcions obertes tot l’any:

El curs s’inici la segona setmana de setembre però les inscripcions són obertes tot l’any en cas d’haver-hi places disponibles. Si el grup està ple s’entra en llista d’espera.

Procés d’adaptació:

Donem molta importància al moment de l’adaptació de cada nen i nena. És un procés que s’estira tan com és necessari, posant per davant les necessitats de l’infant i de la família, fent aquest acompanyament a partir de diverses fases.

Per a més informació i inscripcions poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o del telèfon mòbil: espailamilana@gmail.com/ 699280534.

 

IMG_0264


 

Anuncis